Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Útinform képes leírás - Közlekedés.tlap.hu
részletek »

Útinform - Közlekedés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kozlekedes.tlap.hu » Útinform
Keresés
Találatok száma - 4 db
 Tutilapok útinform

Tutilapok útinform

Hírek és információk az utakról menetrendek, térképek. Budapesti és vidéki kamerák élő közvetítése. Közlekedési információk, útviszonyok, forgalmi hírek és forgalomkorlátozások a fővárosban és országosan. Érdemes ellátogatni télen és nyáron egyaránt a tutilapok útinform oldalára, mert a legfrissebb információkat találhatjuk meg.

Autós hírek, útinform

Autós hírek, útinform

Útlezárások, balesetek és útépítések. Autós jogszabályok, adóügyek. Mielőtt utazni vagy munkába megy, érdemes felkeresnie a honlapot, ahol friss közlekedési információkat olvashat az ország egész területéről.

Fővinform

Fővinform

Budapest Főváros Önkormányzata a törvényben meghatározott fővárosi közlekedési tájékoztatási feladatait a Fővinformon, a Fővárosi Önkormányzat Közlekedési Információs Központján keresztül láttatja el '82 óta, és mint a BKV Zrt. egyszemélyi tulajdonosa a BKV szervezetén belül a Forgalomirányító Központjában működteti az Alapító Okirattal rendelkező irodát, melynek a finanszírozását, irányítását jogi keretek között biztosítja. A mindenkor maximum tízfős Fővinform alapvető tevékenysége az adatgyűjtés, adatrögzítés, egyénre szabott navigálás és az intézkedés, valamint a megbízott, névről már jól ismert Fővinform-közreműködők által az adatbázis előállítása, az információk igény szerinti továbbítása, a publikálás a média és a közlekedéspolitikai felhasználók felé, végezetül az információk archiválása. Az életgörbe alakulása - beszédes számokkal - igazolja, hogy az idők folyamán ezekre az információkra mekkora lett az igény.

Közlekedés magazin hírek
Húsvét - Változik a közösségi közlekedés menetrendje húsvét miatt
Húsvét - Változik a közösségi... Változik a közösségi közlekedés menetrendje húsvét miatt, a MÁV vonatai és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatai is a szokottól eltérő rend szerint közlekednek. A Budapesti Közlekedési Központ MTI-hez eljuttatott közleménye szerint szombaton Budapest több helyszínén is húsvéti körmenetet tartanak, amelyek a egyes buszok és villamosok forgalmát rövid...
Hideg idő - Útinform: havasak, hókásásak a főutak, korlátozták a teherautó-forgalmat
Hideg idő - Útinform: havasak,... A Magyar Közút információs szolgálata szerint a havazásban érintett...
Ónos eső és havazás nehezíti országszerte a közlekedést
Ónos eső és havazás nehezíti... A havazás miatt több buszjárat nem közlekedik Budapesten. Korlátozzák a...
Útinform - Magyar közút

Útinform - Magyar közút

Az országos közutakra vonatkozóan a közlekedés folyamatosságát, biztonságát befolyásoló körülményekről gyűjti és rendszerezi az információkat, és a közlekedés elősegítése érdekében tájékoztatja az úthasználókat. Az információk 90 %-át a Magyar Közút Nonprofit Zrt. régió központjai szolgáltatják, amelyek a 77 üzemmérnökségen keresztül fenntartják és üzemeltetik a kezelésükben lévő úthálózatot. Az üzemmérnökségek és régióközpontok ügyeleti szolgálataival az Útinform számítógépes és telefonos kapcsolatban áll. Információk érkeznek még a mobiltelefonnal rendelkező autósoktól, a kompok üzemeltetőitől, a vidéki tömegközlekedési vállalatoktól, rendőrségtől, rendezvények szervezőitől. A telefonon érdeklődők rendelkezésére áll a naponta többször frissített és aktuális híreket tartalmazó menürendszer, amely röviden, gyorsan tájékoztatja az érdeklődőket a balesetekről, az autópályák, a főutak aktuális, fontos korlátozásairól és az útállapotokról...

Tuti menü