Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Parkolás vállalkozások képes leírás - Közlekedés.tlap.hu
részletek »

Parkolás vállalkozások - Közlekedés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kozlekedes.tlap.hu » Parkolás vállalkozások
Keresés
Találatok száma - 12 db
Biztonságos reptéri parkolás

Biztonságos reptéri parkolás

Megbízható reptéri parkolás Ferihegyen, az Európa Repülőtéri Parkoló jóvoltából. A parkoló modern kialakítású, jól őrzött. Segítségükkel mindenki biztonságban tudhatja autóját az utazás alatt, és hazaérkezés után is azonnal rendelkezése áll majd a jármű. Lehetőség van online parkolóhelyet foglalni. Kedvező árakon kínálnak magas színvonalú szolgáltatásokat. A parkoló nonstop az ügyfelek rendelkezésére áll. Elkerített, biztonságos helyen van a parkoló, folyamatos megfigyelés alatt. Az itt parkolók, ingyenes szállítást kapnak kisbusszal, mindkét terminálra.

Biztonságos reptéri parkolás jó árakon

Biztonságos reptéri parkolás jó árakon

Gépjármű parkolónk mintegy 500 gépkocsi parkolására lett létrehozva a Ferihegyi nemzetközi repülőtér közelében, 4 percre a Ferihegy 2-es termináltól. Miért minket válasszon? - Udvarias, magas színvonalú kiszolgálás, transzfer szolgáltatás. - Hazautazás előtt üdítővel, kávéval, ásványvízzel vagy teával kínáljuk. - Pihenését, nyaralását nyugodtan töltheti, gépkocsijára kutyás biztonsági őrök vigyáznak, éjjellátó berendezés, mozgásérzékelő lézersorompók segítségével. - Guminyomás ellenőrzés. - Törzsvásárlói kedvezmény törzsvásárló kártya alapján. - Közeli parkolás a Liszt Ferenc repülőtér termináljához. - Gépjármű külső mosás. - Hazautazás előtt üdítővel, kávéval, ásványvízzel vagy teával kínáljuk. - Magyar gasztronómiai ételeket a kerthelyiségben. - Biztonságos, elkerített létesítmény. Az M0 felől érkező vendégeink a 400-as út irányából találnak ránk, az Üllő táblánál rögtön jobbra.

Centrum Parkoló Kft.

Centrum Parkoló Kft.

A gépkocsival közlekedők egyik legnagyobb problémája napjainkban, a parkolás. Annak érdekében, hogy a parkoló autósok helyzetét megkönnyítsük, megújult honlapunkon összegyűjtöttük a legfontosabb és leghasznosabb információkat a parkolással kapcsolatban, amiket folyamatosan naprakész információkkal frissítünk. Mindezek mellett fontosnak tartjuk, hogy az európai színvonalat szem előtt tartva, nemcsak a hazánkhoz kapcsolódó információkat tudassuk Önökkel, hanem betekintést nyerjenek a nemzetközi gyakorlatba is, így folyamatosan tájékoztatjuk Önöket a parkolással kapcsolatos nemzetközi hírekről, érdekességekről. Ügyfélbarát honlapunkon többek között lehetőségük nyílik tájékozódni a díjfizetési területekről és tarifákról, a pótdíjfizetési lehetőségekről, és az ügyintézések menetéről...

Közlekedés magazin hírek
Húsvét - Változik a közösségi közlekedés menetrendje húsvét miatt
Húsvét - Változik a közösségi... Változik a közösségi közlekedés menetrendje húsvét miatt, a MÁV vonatai és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatai is a szokottól eltérő rend szerint közlekednek. A Budapesti Közlekedési Központ MTI-hez eljuttatott közleménye szerint szombaton Budapest több helyszínén is húsvéti körmenetet tartanak, amelyek a egyes buszok és villamosok forgalmát rövid...
Hideg idő - Útinform: havasak, hókásásak a főutak, korlátozták a teherautó-forgalmat
Hideg idő - Útinform: havasak,... A Magyar Közút információs szolgálata szerint a havazásban érintett...
Ónos eső és havazás nehezíti országszerte a közlekedést
Ónos eső és havazás nehezíti... A havazás miatt több buszjárat nem közlekedik Budapesten. Korlátozzák a...
Európa parkoló

Európa parkoló

Szereti a magas szintű kiszolgálást, Nem szeretne taxival jönni a Ferihegyi repülőtérre, Gondot okoz a parkolás Ferihegyen, Szeretné biztonságban tudni autóját, mikor repülővel utazik, Sokba kerül, ha elhozzák, és néhány nap múlva újra önért jönnek, Messziről érkezik és nem szeretné ismerőseit megkérni, hogy hozzák el a repülőtérre. Akkor vegye igénybe az Európa Parkoló szolgáltatásait kedvező áron! Az Európa Reptéri Parkoló gondoskodik az utazás alatt itthon hagyott autó biztonságos tárolásáról, valamint az autó utasainak a Ferihegyi repülőtér és a parkoló közötti oda-vissza szállításáról. Megérkezik a repülőtéri parkolóba családjával, csomagjaival és a regisztráció után kiszállítjuk Önöket a terminálhoz.

Ez Parkolók Kft.

Ez Parkolók Kft.

Programja lenne a belvárosban, de nem tudja hova tegye az autóját? Keresse az Ez Parkoló Kft hét parkolójának valamelyikét, a hét minden napján a nap 24 órájában! Árainkat mindig az Ön személyes igényeinek megfelelően alakítjuk ki! Mondja meg hol, mikor és mennyiért szeretne parkolni. Vásárolja meg Ez Park bérletét Online és parkoljon kedvezményesen a kiválasztott Ez Parkolóban. Minden nap új parkolási kedvezményekkel várjuk Önt! Parkoljon sokat, játszon és nyerjen!

Ferihegy Reptér Parkoló

Ferihegy Reptér Parkoló

A parkoló hely foglalás három egyszerű lépésből áll: - Az első lépésben adja meg a parkolóba való érkezésének és távozásának idejét. - Válassza ki milyen parkoló helyre szeretne állni fedett vagy szabadtéri parkolóba, majd kattintson a Tovább gombra, hogy a rendszer ellenőrizhesse a rendelkezésre álló szabad helyek számát! - A második lépésben a foglaláshoz és kapcsolattartáshoz nélkülözhetetlen további adatokat kérjük be. - A harmadik lépésben kap egy e-mailt amelyben kérjük, hogy igazolja vissza a foglalását.

Haszongépjármű parkoltatás biztonságos reptéri parkolóban

Haszongépjármű parkoltatás biztonságos reptéri parkolóban

Ön még taxival vagy tömegközlekedéssel jut el a reptérre, mert félti kocsija biztonságát, amíg távol van? Tudunk egy jó megoldást: válassza a Parkolócentrum 0-24 őrzött, igényesen kialakított parkolóhelyét személygépkocsik és haszongépjárművek számára. Mi álljuk a repülőtéri transzfert is ? a saját gépjármű leadása után 9 fős klimatizált kisbusz gondoskodik arról, hogy Ön teljes kényelemben vágjon neki a hosszú útnak. Barátságos személyzet, gyors kiszolgálás és transzfer: ha ezeket egyformán fontosnak tartja, válasszon minket!

Nemzeti Reptéri Parkoló

Nemzeti Reptéri Parkoló

Kulturált, családias, biztonságos parkoló, igényes környezet, tiszta mosdók, és nagyon jó árak. Parkolónk közel 500 gépjármű parkolására lett létrehozva a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér mellett, 5-7 percre a Ferihegy 2-es termináltól. Az M0-ról lekanyarodó parkolót keresők a 400-as út felől érnek el minket, az Üllő táblánál rögtön jobbra. Miért válassza a Nemzeti Reptéri Parkolót? -Törzsvásárlói kedvezmény törzsvásárló kártya alapján. -Guminyomás ellenőrzés. -Biztonságos, elkerített létesítmény. -Gépjármű külső mosás. -Kulturált, szép környezet. A Nemzeti Reptéri Parkoló biztonságos és barátságos környezetben fogadja vendégeit. További információt honlapunkon találhatnak.

Parkolás repülőtér melletti mélygarázsban

Parkolás repülőtér melletti mélygarázsban

Fedett, az időjárástól védett, mélygarázsban lesz a gépjárműve ameddig nyaral. A parkoló több, mint 400 férőhelyes, fűtött, biztonsági kamerával és őrrel védett. Kérésre tudjuk biztosítani: - bőröndök fóliázását - reptéri transzfert oda - vissza - gépjárművek belső és külső takarítását / mosását! A parkolóház mellett fő profilunk még: gépjárművek, mikrobuszok rövid, illetve hosszú távú bérbeadása, belföldön és külföldön egyaránt! Ehhez tartozó szükséges eszközök és papírok biztosítása (pl.: gps, gyerekülés,...stb)! Legyen Ön is elégedett és visszatérő ügyfelünk!

Hirdetés
Reptéri parkolás

Reptéri parkolás

Tisztelt leendő Partnerünk, Ha utazásai alatt autóját biztonságban szeretné tudni, hogy csak a gondtalan kikapcsolódásra koncentráljon, a XVII. kerületben található reptéri parkoló segítséget nyújthat Önnek ebben. A kényelmet, a biztonságot, a magas kiszolgálási színvonalat, a reptér közelsége (mindössze 10 percre található), a versenyképes reptéri parkoló árak, és az a tény garantálja, hogy leendő ügyfeleink közvetlenül a tulajdonossal tárgyalnak, és a reptéri transzfer is általa valósul meg. Személyszállítást is vállalunk, belföldi, vagy külföldi utakra, az ár személyes megegyezés alapján történik. Ha Önnek fontos saját vagy családja biztonsága, gépjármű tisztasága, akkor keressen bizalommal!

Szegedi parkoló

Szegedi parkoló

A motorizáció folyamatos növekedésével egyre nagyobb feladatot jelent egy város közlekedés-szervezésének hatékony tervezése. Ebben a szervező munkában óriási jelentősége van a gépjárművek parkolási korlátozásának, hiszen a zsúfolt közterületi parkolókra, illetve a parkolóhely hiányra mindenképpen megoldást kell találnia az adott önkormányzatnak. Felvetődik tehát a kérdés milyen módon lehet megoldani a parkolóhely gazdálkodás problémáját. A Szegedi Közlekedési Kft. Parkolási Ágazat tevékenységi körébe a közterületi fizető parkolási tevékenység mellett a gépjármű elszállítás, valamint a parkolóház üzemeltetése tartozik. A SZEPARK fizető parkolási rendszer egy olyan átfogó, minden részletre kiterjedő gazdaságos és komplex megoldást kínál a parkolóhely gazdálkodásra, amely mind az ügyfelek, mind pedig az üzemeltető (önkormányzat) megelégedettségére szolgál.

Union Ferihegy Parkoló

Union Ferihegy Parkoló

Biztonságos reptéri parkolás, az Union Ferihegy Parkoló jóvoltából. A parkoló kiválóan őrzött, non-stop parkolási lehetőséggel. Azok számára, akik itt parkolnak, ingyenes szállítást biztosítanak a parkolók között. Szolgáltatásaik közé tartozik az autószerviz is. Vállalják az autók teljes szervizelését (autómosó, autószerelő, karosszéria lakatos, fényező). Parkolási díjaik nagyon alacsonyak. Folyamatos akciókat is kínálnak a náluk parkolók számára. Az oldalon lehetőség van, online parkolóhelyet foglalni.

Tuti menü