Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szombattól a teljes üzemidőben járműkísérő személyzet nélkül közlekednek a 4-es metró automata szerelvényei - közölte a BKV pénteken az MTI-vel. - Közlekedés magazin
részletek »

Szombattól járműkísérő nélkül közlekednek a 4-es metró szerelvényei

A közlekedés.tlap.hu oldalam segít eligazodni a közlekedéssel kapcsolatos témakörökben, a Tuti Magazin pedig segít hírekkel, érdekességekkel, információkkal szolgálni, hogy mindenki megtalálhassa itt nálam azt, ami a legjobban érdekli, fontos számára
Közlekedés magazin
Itt vagy: Közlekedés magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Szombattól járműkísérő nélkül közlekednek a 4-es metró szerelvényei
Szombattól járműkísérő nélkül közlekednek a 4-es metró szerelvényei
Szombattól a teljes üzemidőben járműkísérő személyzet nélkül közlekednek a 4-es metró automata szerelvényei - közölte a BKV pénteken az MTI-vel.
Budapest új metróvonalán a megnyitás, azaz 2014 márciusa óta zajlik az utasforgalmi próbaüzem, amelynek keretében folyamatosak a tesztek annak érdekében, hogy a vonal a végleges használatbavételi engedélyt az év végéig megszerezze. A szerelvények eddig is teljesen automata üzemmódban közlekedtek, de mostanáig voltak járműfelügyelők a vonatokon, hogy probléma esetén beavatkozzanak.

A BKV közlése szerint nem történt az utasforgalmi próbaüzem során biztonságkritikus hiba és a rendelkezésre állás is folyamatosan eléri február óta a hatóság által előírt, rendkívül szigorú szintet. A járműkísérők a továbbiakban az állomások forgalmi ügyeletén teljesítenek szolgálatot.
Hirdetés

A következő fázisban is lesznek olyan tesztek, amelyeket utasforgalom nélkül kell elvégezni, emiatt szeptember 27-én, október 4-én és 11-én üzemkezdettől 10 óráig az egész vonalon pótlóbuszok közlekednek.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - 4-es metró, járműkísérő, közlekedés
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2015-09-25 12:48:09
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü