Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Starovic Tibor, az MTI tudósítója jelenti: Október elsejétől nő a Pozsony és a határ menti, magyarországi Rajka között közlekedő autóbusz járatsűrűsége, egyben rövidül a járat útvonala - közölte - Közlekedés magazin
részletek »

Nő a Pozsony-Rajka között közlekedő autóbusz járatsűrűsége

A közlekedés.tlap.hu oldalam segít eligazodni a közlekedéssel kapcsolatos témakörökben, a Tuti Magazin pedig segít hírekkel, érdekességekkel, információkkal szolgálni, hogy mindenki megtalálhassa itt nálam azt, ami a legjobban érdekli, fontos számára
Közlekedés magazin
Itt vagy: Közlekedés magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Nő a Pozsony-Rajka között közlekedő autóbusz járatsűrűsége
Nő a Pozsony-Rajka között közlekedő autóbusz járatsűrűsége
Starovic Tibor, az MTI tudósítója jelenti: Október elsejétől nő a Pozsony és a határ menti, magyarországi Rajka között közlekedő autóbusz járatsűrűsége, egyben rövidül a járat útvonala - közölte honlapján a Pozsonyi Közlekedési Vállalat (DPB).
A 801-es számú Rajka-Pozsony nemzetközi buszjáratra, amely a pozsonyi tömegközlekedés részeként 2010 októberétől közlekedik, az ötéves évfordulón több változtatás is vár. Ezek közül az egyik, hogy a DPB megnövelte az eddig reggel 5 és este 23 óra között óránkénti rendszerességgel induló buszok járatsűrűségét. Így az autóbuszok október elsejétől munkanapokon a reggeli és a délutáni csúcsforgalom idején már nem egyórás, hanem félórás rendszerességgel indulnak majd mindkét irányba. A buszok menetrendje napközben, a hétvégéken és ünnepeken változatlan marad.
Hirdetés

További változás, hogy csütörtöktől rövidül az eddig a Pozsony belvárosában lévő Szlovák Nemzeti Színház épülete és a rajkai Bem apó utca között közlekedő buszok útvonala. Az új menetrend szerint a 801-es járat Rajkától már csak Pozsony-Oroszvár vasútállomásig közlekedik majd, ahol az utasok több más, Pozsony belvárosába közlekedő járatra szállhatnak át.

Az új, részletes menetrend a www.dpb.sk honlapon is elérhető.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Pozsony-Rajka, autóbusz, járatsűrűség
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2015-09-30 13:13:09
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü