Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A BKV Zrt. cáfolja, hogy a 3-as metró alagútja életveszélyes lenne; a közlekedési társaság kedden az MTI-nek küldött közleményében azt írta, a sajtóinformációkkal szemben nem süllyed a metró alagútja. - Közlekedés magazin
részletek »

BKK: nem életveszélyes a 3-as metró

A közlekedés.tlap.hu oldalam segít eligazodni a közlekedéssel kapcsolatos témakörökben, a Tuti Magazin pedig segít hírekkel, érdekességekkel, információkkal szolgálni, hogy mindenki megtalálhassa itt nálam azt, ami a legjobban érdekli, fontos számára
Közlekedés magazin
Itt vagy: Közlekedés magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
BKK: nem életveszélyes a 3-as metró
BKK: nem életveszélyes a 3-as metró
A BKV Zrt. cáfolja, hogy a 3-as metró alagútja életveszélyes lenne; a közlekedési társaság kedden az MTI-nek küldött közleményében azt írta, a sajtóinformációkkal szemben nem süllyed a metró alagútja.
A társaság azt közölte: a 3-as metró tekintetében statikai problémák nem merültek fel, az alagút nem süllyed. A Főmterv által leszállított engedélyezési tervekben födémmegerősítés nem szerepel, a tervezői vizsgálatok alapján a műszaki állapot ezt nem indokolja - tette hozzá a BKV.

A Népszabadság hétfőn írt arról, hogy forrásai szerint a 3-as metrón az alagutak jelentős kockázatot hordoznak, a Kálvin tér és a Határ út között súlyos statikai problémák merültek fel, helyenként süllyed az alagút. A lap azt írta, az sem elképzelhetetlen, hogy az Üllői út alatt futó kritikus szakaszokon felülről meg kell nyitni az alagutat, hogy megerősíthessék a födémet.
Hirdetés

Az üggyel kapcsolatban Gy. Németh Erzsébet (Demokratikus Koalíció), a Fővárosi Közgyűlés tagja hétfőn közleményt adott ki, ebben azt írta, Tarlós István főpolgármester "felelőtlen, ha a metrófelújítás levezénylése helyett inkább hagyja életveszélyben utazni a budapestieket". A DK szerint Tarlós Istvánnak "mindent meg kellene tennie azért, hogy a 3-as metró alagútjainak és sínpályáinak a felújítása is megoldódjon, hiszen egy felújított metrószerelvény is életveszélyes, ha egy omladozó alagútban kell közlekednie".
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - BKK, 3-as metró, nem életveszélyes
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2015-10-06 16:49:54
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü