Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Átadták a Kecskemétet Városfölddel összekötő, 9,3 kilométer hosszú kerékpárutat csütörtökön, a beruházás az Európai Unió és a magyar kormány 500 millió forintos támogatásából épült. - Közlekedés magazin
részletek »

Átadták a Kecskemét és Városföld közötti kerékpárutat

A közlekedés.tlap.hu oldalam segít eligazodni a közlekedéssel kapcsolatos témakörökben, a Tuti Magazin pedig segít hírekkel, érdekességekkel, információkkal szolgálni, hogy mindenki megtalálhassa itt nálam azt, ami a legjobban érdekli, fontos számára
Közlekedés magazin
Itt vagy: Közlekedés magazin » Hír olvasása
Oszd meg másokkal
Átadták a Kecskemét és Városföld közötti kerékpárutat
Átadták a Kecskemét és Városföld közötti kerékpárutat
Átadták a Kecskemétet Városfölddel összekötő, 9,3 kilométer hosszú kerékpárutat csütörtökön, a beruházás az Európai Unió és a magyar kormány 500 millió forintos támogatásából épült.
A Városföldön rendezett ünnepségen Szemereyné Pataki Klaudia (Fidesz-KDNP), Kecskemét polgármestere hangsúlyozta: a két település ezer szállal kötődik egymáshoz, a beruházás még a város korábbi polgármesterével, Zombor Gáborral készítették elő.

Emlékeztetett arra, hogy a Mercedes-Benz beruházása idején a két település meg tudott egyezni a közigazgatási területek módosításában, amely felgyorsította az autógyár területének a gyors kijelölését. Ezért köszönet jár a városföldi képviselő-testületnek - fűzte hozzá.

Szemereyné Pataki Klaudia úgy fogalmazott: örülnek, hogy a Kecskemét gesztorságával megépült úttal viszonozni tudtuk a korábbi segítséget.
Hirdetés

Veszelka Mihály, a 2242 lakosú Városföld független polgármestere hangsúlyozta: a településről több mint hatszázan Kecskemétre járnak dolgozni, sokan a kerékpárút melletti Mercedes-Benz gyárba. Emellett több mint 120 fiatal jár be Kecskemétre tanulni, de a két település közötti mezőgazdasági vállalkozás is sok embernek ad munkát, akik közül sokan fogják az utat használni - tette hozzá.

Veszelka Mihály szólt arról, hogy a település Bács-Kiskun megye 2-es számú választókerületéhez tartozik Kecskemét egy részével együtt, amely az elmúlt időszakban, köszönhetően a Mercedes-Benz és a közelében megvalósult beruházásoknak, a legdinamikusabban fejlődött az országban.
- MTI -
Szólj hozzá a cikkhez
FIGYELEM! A cikk felhasználása, utánközlése kizárólag a tlap szerkesztő engedélyével lehetséges! Kérek engedélyt
Címkék - Kecskemét, Városföld, kerékpárút, átadták
Nyomtatás
Oldalajánló
Vissza a hírekhez
Szólj hozzá
- 2015-09-25 12:54:53
Szólj hozzá a cikkhez

Új hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezned oldalunkra.

Bejelentkezés
Regisztráció
Eddigi hozzászólások
Még nem érkezett hozzászólás a cikkhez
Tuti menü