Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Közlekedési hírek képes leírás - Közlekedés.tlap.hu
részletek »

Közlekedési hírek - Közlekedés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kozlekedes.tlap.hu » Közlekedési hírek
Keresés
Találatok száma - 5 db
Balesetek ma - baleseti hírek

Balesetek ma - baleseti hírek

Baleseti és baleset-megelőzési hírek, képek. Ha balesetet lát és kíváncsi, itt utánaolvashat az esetnek. Balesetmegelőzési írások, tippek vezetéshez, érdekes vagy vicces baleset képek és videok. Fejlesztés alatt: közlekedési dugók térképe, képadatbázis. Az oldal nonprofit, nem reklámozunk. Szeretnénk felhívni az emberek figyelmét arra, hogy elég egy kis kihagyás, és kész a baj, soha nem árt résen lenni.

Debreceni Regionális Közlekedési Egyesület

Debreceni Regionális Közlekedési Egyesület

Debreceni közlekedési hírek és közlekedéssel kapcsolatos események. Egyesületünk célja, hogy Debrecenben és tágabb környezetében a közösségi közlekedést és a kerékpáros közlekedést népszerűsítsük, támogassuk, valamint az ezen közlekedési módot igénybe vevő utasok és utazók érdekeit képviseljük. Munkánkkal szeretnénk hozzájárulni a régió önkormányzatainak és közlekedési cégeinek munkájához, hogy a helyi, helyközi és távolsági közösségi közlekedés minősége, szolgáltatási színvonala érezhetően javuljon. Kiemelt feladatunknak tekintjük, hogy olyan javaslatokat dolgozzunk ki, amelyek megvalósulásuk esetén elősegítik az utasok számának megtartását és növelését, valamint az utazókkal megismertessük és megszerettessük a környezettudatos közlekedést, legyen szó akár közösségi, akár kerékpáros közlekedésről.

Friss közlekedési hírek

Friss közlekedési hírek

Folyamatosan frissülő közlekedési hírek, információk, Budapestről és az ország útjairól. Balesetek, rendőrségi hírek, tűzoltósági hírek, dugók és szmogriadó információk, minden információ egy helyen.

Közlekedés magazin hírek
Húsvét - Változik a közösségi közlekedés menetrendje húsvét miatt
Húsvét - Változik a közösségi... Változik a közösségi közlekedés menetrendje húsvét miatt, a MÁV vonatai és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatai is a szokottól eltérő rend szerint közlekednek. A Budapesti Közlekedési Központ MTI-hez eljuttatott közleménye szerint szombaton Budapest több helyszínén is húsvéti körmenetet tartanak, amelyek a egyes buszok és villamosok forgalmát rövid...
Hideg idő - Útinform: havasak, hókásásak a főutak, korlátozták a teherautó-forgalmat
Hideg idő - Útinform: havasak,... A Magyar Közút információs szolgálata szerint a havazásban érintett...
Ónos eső és havazás nehezíti országszerte a közlekedést
Ónos eső és havazás nehezíti... A havazás miatt több buszjárat nem közlekedik Budapesten. Korlátozzák a...
Közlekedési hírek

Közlekedési hírek

Mielőtt elindulnál otthonról, olvasd el a híradó oldalán a főbb közlekedési híreket. A honlapon informálódhatsz az útfelújításokról, az útlezárásokról, a balesetekről vagy a határátkelő helyeknél lévő várakozási időkről.

Magyar közlekedés

Magyar közlekedés

A Magyar Közlekedési Kiadó a piacvezető közlekedési szakkiadó Magyarországon. Honlapunkon napi friss hírekkel jelentkezünk a külföldi és a magyar piac eseményeiről. Szakmai sajtóként a napi szakmai híreket, aktualitásokat továbbítjuk olvasóinknak, mintegy folyamatos és állandó továbbképzésként. Lapunk, a Magyar Közlekedés közlekedési szakmai hetilap, mely megújult külsővel és megújult tartalommal áll előfizetőink rendelkezésére. Az elkövetkező időszakban nagyobb hangsúlyt kívánunk fektetni a magyar vasútra és a vasúti fejlesztésekre. A jövőben nagyobb szerepet szánunk szakmai mellékleteinknek. A Volán-vállalatoknak készítjük az Úton című mellékletünket. A vasúti vállalatoknak szól Szemafor mellékletünk. A közúti üzletágat érdekelheti elsősorban a Sztráda melléklet. A közeljövőben ismételten és rendszeresen, előreláthatólag kéthavonta megjelentetjük a légiközlekedési mellékletet...

Tuti menü