Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Internetes közlekedési térképek képes leírás - Közlekedés.tlap.hu
részletek »

Internetes közlekedési térképek - Közlekedés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kozlekedes.tlap.hu » Internetes közlekedési térképek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Budapest térkép - utcakereső

Budapest térkép - utcakereső

Budapest térkép és utcakereső. Utca-házszám szintű keresés - műhold képpel és térképpel. A kezelőfelület és a Google által biztosított térképek segítségével, gyorsan és egyszerűen találhatjuk meg a keresett címet. A műhold nézetbe kapcsolva, légifelvételen is megtekinthetjük a keresett pontot.

Dugófigyelő térkép

Dugófigyelő térkép

Dugófigyelő: a közlekedési dugók online követhetőek az internetes térképen. A forgalmi dugók térképének elkészítésében az okos telefonokat használják fel, amelyek a tájékozódási segítségnyújtáson kívül - térképes alkalmazások-, elküldi az interneten keresztül a tartózkodási koordinátákat és a haladási sebesességek átlagából és elemzéséből a google megjeleníti a térképén, hogy mennyire gyors vagy lassú a forgalom. Jelenleg csak a nagyforgalmú utakra lehet adatokat megadni, de az okoskészülékek tömeges elterjedésével és használatával , hamarosan minden út megjeleníthető lesz és a közlekedési térképek már elkerülő utakat is fognak tudni ajánlani az aktuális forgalmi adatok alapján.

Magyarország térkép, útvonaltervező

Magyarország térkép, útvonaltervező

Folyamatosan frissülő, teljes, részletes Magyarország webes térkép, útvonaltervező és cégkereső. Címkeresés, útvonal tervezés, szolgáltatás, cég, üzlet és intézmény keresés egy oldalon. Útvonalterv az aktuális forgalmi adatok alapján.

Közlekedés magazin hírek
Húsvét - Változik a közösségi közlekedés menetrendje húsvét miatt
Húsvét - Változik a közösségi... Változik a közösségi közlekedés menetrendje húsvét miatt, a MÁV vonatai és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatai is a szokottól eltérő rend szerint közlekednek. A Budapesti Közlekedési Központ MTI-hez eljuttatott közleménye szerint szombaton Budapest több helyszínén is húsvéti körmenetet tartanak, amelyek a egyes buszok és villamosok forgalmát rövid...
Hideg idő - Útinform: havasak, hókásásak a főutak, korlátozták a teherautó-forgalmat
Hideg idő - Útinform: havasak,... A Magyar Közút információs szolgálata szerint a havazásban érintett...
Ónos eső és havazás nehezíti országszerte a közlekedést
Ónos eső és havazás nehezíti... A havazás miatt több buszjárat nem közlekedik Budapesten. Korlátozzák a...
Térkép és Útvonaltervező

Térkép és Útvonaltervező

Részletes Magyarország térkép útvonalkeresővel. Adatbázisunk Magyarország útvonalhálózatát, valamint az összes település utcaszintű térképét tartalmazza. Az oldalról a kiválasztott pont GPS koordinátái is lekérdezhetőek.

Térképes E-útdíj kalkulátor

Térképes E-útdíj kalkulátor

Ismerje meg az online elektronikus útdíj kalkulátort 3,5 tonnánál nagyobb tehergépjárművek számára. 2013. július 1-vel hazánkban is bevezetésre kerül az úthasználattal arányos útdíj rendszere. A fizetendő útszakaszok autópályák, főutak és gyorsforgalmi utak lesznek, mintegy 6513 km hosszan. Ebben a rendszerben minden 3,5 tonnánál nagyobb hazai és áthaladó tranzit forgalom számára az úthasználattól, gépjármű kategóriától és a környezetvédelmi besorolástól függően kell díjat fizetni. A kalkulátor egy térképes útvonaltervezővel van ellátva, azon kívül, hogy megtervezi az útvonalat, a fizetendő e-útdíjat is megadja.

Útvonalterv

Útvonalterv

Az útvonalterv nemcsak Magyarország térkép és autós útvonaltervező, de az útvonaltervhez illeszkedő BKV, MÁV és helyi Volán menetrendet is elérheti a tömegközlekedési útvonal ajánlatban. Budapest területén az útvonaltervező figyelembeveszi a Fővinform által ismert forgalmi változásokat is.

Tuti menü