Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Menetrend képes leírás - Közlekedés.tlap.hu
részletek »

Menetrend - Közlekedés.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kozlekedes.tlap.hu » Menetrend
Keresés
Találatok száma - 4 db
BKV menetrend

BKV menetrend

BKV buszjáratok és menetrendjeik a Budapesti Közlekedési Vállalat hivatalos honlapján. Weboldalunk elhelyezett tartalmak egy részének megjelenítéséhez Acrobat Reader 5.0, vagy annál későbbi verziója szükséges.

MÁV menetrend

MÁV menetrend

A honlapon lévő térképen a vonalakra kattintva közvetlenül elérheti és letöltheti az adott vasútvonal aktualizált menetrendjét, illetve a kapcsolódó ideiglenes menetrendváltozásokat pdf formátumban. Vörös kiemelés jelöli azokat a vasútvonalakat, melyekhez időszakos menetrendváltozás kapcsolódik. A térkép alatti listában vörös sáv jelöli a teljes vonalra érvényes aktuális vagányzári menetrendet.

Repülő menetrend

Repülő menetrend

Menetrend szerinti repülő járatok a legkedvezőbb árakon. Keresés a Liszt Ferenc repülőtérről induló, és érkező járatok között. Az oldal feltünteti az indulás, és az érkezés időpontját, továbbá a menetjegy árát.

Közlekedés magazin hírek
Húsvét - Változik a közösségi közlekedés menetrendje húsvét miatt
Húsvét - Változik a közösségi... Változik a közösségi közlekedés menetrendje húsvét miatt, a MÁV vonatai és a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) járatai is a szokottól eltérő rend szerint közlekednek. A Budapesti Közlekedési Központ MTI-hez eljuttatott közleménye szerint szombaton Budapest több helyszínén is húsvéti körmenetet tartanak, amelyek a egyes buszok és villamosok forgalmát rövid...
Hideg idő - Útinform: havasak, hókásásak a főutak, korlátozták a teherautó-forgalmat
Hideg idő - Útinform: havasak,... A Magyar Közút információs szolgálata szerint a havazásban érintett...
Ónos eső és havazás nehezíti országszerte a közlekedést
Ónos eső és havazás nehezíti... A havazás miatt több buszjárat nem közlekedik Budapesten. Korlátozzák a...
Volán menetrend

Volán menetrend

Hivatalos autóbusz menetrend. A Volán társaságok a menetrendeket a menetrendi időszakon belül is módosítják. A módosítások általában 3-5 nappal az érvényességük kezdete előtt kerülnek be az adatbázisba, az esetek többségében minden hónap végén. (A módosítások mértéke egy-egy kisebb földrajzi egység szempontjából lehet jelentős, az adatbázis egésze szempontjából kisebb mértékű.) A keresések így csak 3 napon belül pontosak, ezért kérjük, hogy ha az utazást megelőzően több nappal használja a programot, szíveskedjen az utazás megkezdése előtt egy-két nappal ellenőrizni a kapott adatokat!

Tuti menü